Nieuwe franchiseformule: Mobile Service Centre

Met de opening van een 2e Mobile Service Centre-vestiging in Almere is een eerste stap gemaakt met de groei naar een landelijke franchiseorganisatie. Mobile Service Centre is gespecialiseerd in de reparatie van smartphones en tablets van alle merken.

“Alle services, zoals reparatie, onderhoud, upgrade en software download, aan smartphone of tablet vinden plaats met originele onderdelen, wat een storingsvrije werking tot een maximum garandeert. Voor de verschillende smartphone modellen zijn (meestal) voldoende onderdelen aanwezig om een ’klaar terwijl u wacht service’ te bieden”, vertelt Gerard van den Heuvel.

Na een opleiding en praktijktraining zijn de service engineers in de vestiging aan de Schelvisstraat in Almere gecertificeerd. “Hiermee zijn ze in staat om op een professionele manier het probleem/defect aan het toestel vast te stellen en vervolgens deskundig en snel te repareren. Naast service in de vestiging van Mobile Service Centre is het ook mogelijk om dit op locatie te doen. Dit biedt met name voor de zakelijke markt en dan speciaal voor bedrijven met meerdere smartphone of tablet toestellen in de organisatie unieke mogelijkheden”, aldus Gerard van den Heuvel.