Nieuwe franchiseformule: Maison Makelaars

De makelaarskantoren van Vrijehuizenmarkt Peel en Maas / Horst aan de Maas en Venray eo hebben per 1 april een nieuwe naam: Maison Makelaars. Daarnaast is er een nieuw kantoor van Maison Makelaars geopend voor de gemeentes Leudal, Weert en Nederweert. Maar als het aan eigenaar Maarten Pijnenborgh ligt, houdt het daar niet op.

Pijnenborgh is een makelaar/taxateur met jarenlange ervaring in de makelaardij. Hij heeft besloten om 2 reeds bestaande makelaarskantoren van Vrijehuizenmarkt door te zetten onder de nieuwe naam Maison Makelaars. Vanuit deze kantoren worden de regio’s Peel en Maas, Horst aan de Maas, Venray, Boxmeer, Bergen en Gennep bediend. 

Pijnenborgh geeft aan: “Klanten willen niet alleen geholpen worden bij de aan- of verkoop van een woning maar ook bij de verhuizing, verbouwing, inrichting en andere aspecten die daarbij komen kijken. De dienstverlening van een makelaar is dus veel omvangrijker dan voorheen.”

Maison Makelaars wil in de toekomst haar kantorennetwerk verder uitbreiden. Ze willen zelfstandig werkende makelaarskantoren aan zich binden. De franchisenemer betaalt een entree-fee, ontvangt een starterspakket en lift vervolgens mee op de bestaande middelen. Eenmaal aangesloten bij de franchiseformule, betaalt men een vaste maandelijkse bijdrage. Deze bijdrage is inclusief het lidmaatschap van brancheorganisatie VBO-makelaar. “Wij geloven in de kracht van samenwerking. De afspraken binnen onze franchiseorganisatie zijn hiervan een logisch gevolg; we overleggen regelmatig en maken over-en-weer gebruik van elkaars expertise en netwerk”, aldus Pijnenborgh.