Nieuw Thomashuis starten? Bezoek een van onze infomiddagen

Wil jij zorgen met tijd en aandacht en een creatieve ondernemersgeest? En wil je samen met je levenspartner een warm thuis voor mensen met een verstandelijke beperking vanaf de grond opbouwen? Schrijf je dan in voor de informatiebijeenkomst over het zorgondernemerschap op 29 oktober in Lichtenvoorde of voor 5 november voor onze toekomstige locatie: Thomashuis Almelo.

Interactieve bijeenkomst

Een aantal keer per jaar organiseren wij een infobijeenkomst voor mensen met serieuze interesse in het zorgondernemerschap. Een mooie gelegenheid is er op donderdag 29 oktober in Lichtenvoorde of op donderdag 5 november in Almelo. Tijdens deze bijeenkomst leer je meer over de voordelen van het Thomashuis-ondernemerschap en ga je in gesprek met een ondernemerscoach en ervaren zorgondernemers. De middag is interactief ingericht, waardoor er volop ruimte is voor het stellen van je vragen en delen van je visie.

Je bent vanaf 13.15 uur van harte welkom. Om 13.30 uur start de interactieve sessie. Schrijf je in voor deze bijeenkomst via deze button.