New York Pizza introduceert 1-Click Ordering

New York Pizza heeft deze week 1-Click Ordering geïntroduceerd, om klanten nog sneller van hun bestelling te kunnen voorzien. Hiermee kan de klant online met één druk op de knop zijn / haar favoriete order herhalen.

90% online bestellingen

"90% van de klanten bestelt tegenwoordig online. 48% daarvan is een herhaling van een eerdere bestelling. Om het onze klanten nog makkelijker te maken hebben we 1-Click Ordering bedacht”, zegt New York Pizza directeur Philippe Vorst. “Hiermee laten wij zien dat wij het bestelproces voor klanten constant willen vereenvoudigen. Is 1-Click Ordering een succes, dan gaan we waarschijnlijk ook fysieke knoppen produceren met deze tool."

Sinds afgelopen maandag is de franchiseformule begonnen met A/B-testen op de site. De resultaten hiervan waren goed, waardoor besloten is de tool sinds gisteren voor alle klanten beschikbaar te maken.

Pizza fan Remy van Doorn reageert: “Ik bestel altijd een Double Pepperoni pizza met een blikje frisdrank en een Ben & Jerry’s ijsje. Die order heb ik ingesteld, één druk op de knop en binnen een half uur wordt mijn bestelling bezorgd! Ik vind het helemaal te gek!”

Bekijk hier de film over 1-Click Ordering:

Bekijk ook