Nederlandse Quetzal master franchisenemer van start

De Nederlandse ondernemer Robert Hoenderdos brengt een nieuw concept op de markt, Quetzal de Chocoladebar is een Belgisch franchiseconcept en komt nu naar Nederland. De eerste vestiging zal binnenkort haar deuren openen voor het publiek. Gisteren is de master franchiseovereenkomst getekend en nu gaat de uitrol in Nederland van start.

“De eerste keer dat ik deze formule heb bezocht in België was ik direct enthousiast. Het duurde dan ook niet lang dat ik deze franchiseformule graag in Nederland wilde introduceren. Over de oprichting van de eerste Chocoladebar zijn onderhandelingen gaande met ondernemers in meerdere steden van Nederland”, aldus Robert Hoenderdos, master franchisenemer Quetzal Nederland.  

Momenteel is Hoenderdos met10 potentiële franchisenemers in gesprek om Quetzal Chocoladebars te openen in grote steden zoals Amsterdam, Utrecht, Amersfoort, Haarlem, Den Bosch, Leiden, Hoofddorp en Maastricht.

Chocoladebar

Bij de Chocoladebar zijn de producten gebaseerd op diverse chocoladesoorten. Op de menukaart staan diverse soorten chocolademelk, chocolade milkshakes, ijs en fruit met chocolade, brownies en wafels. Daarnaast zijn ook koffie, thee, smoothies en andere producten te verkrijgen. 

Bekijk ook