Multicopy terug in Hilversum als Multicopy The Communication Company

Sinds begin oktober is Multicopy weer terug in Hilversum. Franchisenemers Aina Cooke en Anneke van Roemburg openden aan de Emmastraat Multicopy The Communication Company. 

Aina Cooke vertelt: “We zijn niet meer de drukker en copyshop van vroeger. Natuurlijk drukken en printen we nog steeds, maar we doen zoveel meer. We adviseren, ontwerpen, maken en regelen eigenlijk alles op het gebied van eigentijdse communicatie. Van huisstijl tot gevelreclame, van website tot apps, van direct mailings tot e-mailcampagnes, van autoreclame tot bedrijfskleding en promotionele artikelen. Dat doen we primair voor kleine en middelgrote bedrijven. Dus ook in kleine oplagen en binnen elk budget.”

Aina Cooke, die eerder in Engeland een eigen grafisch bedrijf had, vertelt verder: “Het is goed om weer terug te zijn in Hilversum. Sinds jaar en dag was Multicopy hier actief tot het overlijden van de vorige ondernemer. Het heeft even geduurd, maar nu zijn we er weer. Met heel veel nieuwe diensten en vooral ook een erg grote ambitie. Want als het onze klanten goed gaat, dan gaat het ook met ons goed.”
Op de foto vlnr: Anneke van Roemburg, Aina Cooke en Annette Dales