Mobile Service Centre wil over 5 jaar 150 vestigingen

De smartphone is anno 2017 een eerste levensbehoefte. En de apparaatjes gaan nogal eens stuk. De repairwinkels op de hoek schoten de afgelopen jaren dan ook als paddenstoelen uit de grond. Maar er bestaat nog geen grote speler op de markt, besefte Gerard van den Heuvel. Hij startte ruim een jaar geleden met een eigen vestiging van Mobile Service Centre in Arnhem. Deze proefwinkel smaakte al snel naar meer. Toen de omzet in de 3e maand de € 10.000 oversteeg, besloot hij op franchise over te gaan. 

Inmiddels heeft de formule 17 vestigingen. Dit jaar verwacht hij 30 vestigingen draaiende te hebben. De ambitie voor over 5 jaar reikt tot 150 winkels, 10% van het marktaandeel in Nederland. De internationale expansie moet dan ook meer gestalte hebben gekregen. De kracht van het concept ligt volgens Gerard van den Heuvel in de ontzorging van de franchisenemer, vastgelegd in het franchisecontract.
Lees het volledige interview in het Franchise+ vakblad nummer 3/2017, verschijningsdatum 29 juni. Abonnement of gratis proefnummer aanvragen?