Mobile Service Centre opent 1e vestiging in België

Mobile Service Centre heeft sneller dan gepland een vestiging in het buitenland geopend. Het is steeds de intentie van de formule geweest om Mobile Service Centre in de toekomst ook te implementeren in meerdere Europese landen in de vorm van Masterfranchising. Algemeen directeur van Mobile Service Centre, Gerard van den Heuvel, besprak zijn toekomstplannen onlangs met een collegiale relatie in België en diens toetreding tot de franchiseorganisatie is het resultaat van die besprekingen.

Afgelopen vrijdag heeft Mobile Service Centre een franchiseovereenkomst gesloten met Glenn De Cuyper, zaakvoerder van een reeds bestaand telefoon reparatiebedrijf in Rumst (gelegen tussen Antwerpen en Mechelen). Zijn vestiging zal met onmiddellijke ingang operationeel zijn onder de vlag van Mobile Service Centre. In de loop van 2017 worden met hem de details met betrekking tot de masterfranchise voor België besproken.

Glenn De Cuyper, 34 jaar, is al enige jaren actief op het gebied van reparaties van smartphones en tablets. “Hij is een zeer hoogwaardig gekwalificeerd monteur en verzorgt voor diverse instanties in België technische trainingen. Wij zijn enorm verheugd dat we via zijn ervaring en netwerk de sneller dan verwachte expansie naar België kunnen maken”, aldus Gerard van den Heuvel.