Mobile Service Centre breidt uit in België

Mobile Service Centre heeft afgelopen week een franchiseovereenkomst gesloten voor de opening van de 4e vestiging in België. Franchisenemer Arno Sahm wordt in maart door de franchiseformule opgeleid tot Certified Engineer en hij zal naar verwachting in mei de deuren openen van zijn franchisevestiging in Knokke-Heist om van daaruit de markt te bedienen bij de reparatie van smartphones en tablets van alle mogelijke merken. 

Arno Sahm is 23 jaar jong. Op dit moment is hij werkzaam in de haven van Zeebrugge waar  hij voornamelijk belast is met het plaatsen van internationaal te verschepen auto’s op schepen. Arno is afkomstig uit een ondernemersgezin. Zijn ouders hebben al jarenlang een horeca-etablissement op het strand van Knokke-Heist. Het is al geruime tijd Arno’s grote wens om ook zelfstandig ondernemer te worden. Door tussenkomst van zijn vriend Maxim Vanslembrouck, franchisenemer van Mobile Service Centre in Brugge-Oost, kwam hij met de franchiseformule in contact. 

“De hoogwaardige kwaliteit van onze technische opleiding en de ontzorging en de begeleiding die hij van Mobile Service Centre krijgt, waren voor hem van doorslaggevende aard in zijn besluitvorming om een franchise te verwerven”, vertelt Gerard van den Heuvel namens de franchiseformule.