Maak kennis met Esprit op de franchisebeurs!

Op 23 en 24 september a.s. vindt de franchisebeurs Onderneem ’t bij Hart van Holland in Nijkerk plaats. Op de beurs proef je letterlijk én figuurlijk van het leven als ondernemer. Niet alleen kun je kennismaken met meer dan 50 verschillende franchiseformules, je kunt de concepten ook ervaren. Dit jaar zal het wereldwijde bekende merk en formule ook van de partij zijn. Dit is jouw kans om persoonlijk in contact te komen. Vraag hier snel je gratis kaarten aan!

Over Esprit

Het Esprit franchise concept biedt een mono-brand store business model met een sterke en duurzame samenwerking tussen ESPRIT en de franchisenemer. Met twaalf hoofd collecties per jaar is er constante vernieuwing van het productaanbod in de winkel. 
ESPRIT heeft de ambitie om uit te groeien tot de beste casual familie fashion brand met een uitstekende prijs – kwaliteit verhouding. Door het opnemen van trends en vernieuwing in kleur, kwaliteits-stoffen en perfecte kwaliteit weerspiegelt ESPRIT de positieve lijfspreuk ‘We want to make you feel good to look good’.

COVID maatregelen

Alle maatregelen zullen uiteraard strikt in acht worden genomen om er zeker van te zijn dat de veiligheid voor alle betrokkenen maximaal wordt gegarandeerd. Dat betekent o.a. dat de opzet en indeling van de beurs zo is dat iedereen ten minste anderhalve meter afstand van elkaar zal houden. Ook worden er natuurlijk overal desinfectie dispensers geplaatst. Verder is het denkbaar dat bezoekers en standhouders over een negatieve testverklaring moeten beschikken, dat is nog afhankelijk van de ontwikkelingen.   

Als standhouder deelnemen aan de franchisebeurs?

Ben je op zoek naar franchisenemers, dan mag je de franchisebeurs niet missen. Lees snel over hoe de franchisebeurs van waarde kan zijn voor jouw werving strategie.

 

Bekijk ook