Kansen voor fysiek op Retail Event Nederland 2016

Op 25 en 26 mei is Expo Houten hét centrum voor de Nederlandse retailsector. Retail Event Nederland 2016 heeft als centrale thema: ‘Werken aan de winkel; nieuwe kansen voor fysiek’. De vakbeurs staat geheel in het teken van kansen, trends en nieuwe ontwikkelingen in en rondom het fysieke verkoopkanaal.

Innovaties op de beursvloer

Retail Event Nederland 2016 biedt de laatste producten, technologieën en diensten voor grootwinkelbedrijven en detailhandel. Dit is voor de retailsector hét platform voor winkelinrichting en -organisatie. Naast presentatie wordt ruimschoots aandacht besteed aan demonstraties; het nieuwe retailen in de praktijk.

Kennisprogramma: Kansen voor Fysiek

Retail wordt steeds meer omni-channel; naast een online strategie betekent dit noodzakelijke aanpassingen voor de winkelvloer, het winkelgebied en het contact met de consument. De winkelvloer biedt immers belangrijke functies die webwinkels vooralsnog niet of nauwelijks kunnen vervullen. Denk hierbij aan beleving, voelen, passen, uitproberen en persoonlijk contact met advies op maat. In het uitgebreide seminarprogramma komen de meest actuele thema’s voor het fysieke retailkanaal aan bod. Onderwerpen als Blurring, Huurrecht, Shop design, Betaaloplossingen, Klantbeleving, De Nieuwe winkelstraat, The Future Proof Store en PopUp retailing zullen de revue passeren. Op 25 & 26 mei is Retail Event Nederland 2016 een niet te missen evenement voor retailorganisaties en detailhandel.

Gratis bezoek

Ga voor meer informatie, het programma en gratis bezoekersregistratie naar www.retaileventnederland.nl