Kaldi Mobiel Utrecht breidt uit met 2e mobiele koffiebar

Vanaf 1 september is franchisenemer Conrad Blankestijn eigenaar van een 2e Kaldi Mobiel. “Kaldi Mobiel is een concept van Kaldi koffie & thee. Een mobiele koffiebar die overal in de regio kan opduiken. Daarbij kunnen passanten Kaldi koffie proeven, het verhaal achter de koffie horen en de barista aan het werk zien”, vertelt een woordvoerder van de franchiseformule.

Conrad Blankestijn startte 6 jaar geleden met zijn eerste Kaldi Mobiel in de regio Utrecht. “In die tijd werd hij een graag geziene gast op festivals, beurzen en andere evenementen om de koffie en thee catering te verzorgen. De vraag oversteeg de capaciteit en daarom rees het idee om een 2e Kaldi Mobiel aan te schaffen”, aldus de woordvoerder.

Jeroen Dammers, verantwoordelijk voor Kaldi Mobiel op het hoofdkantoor in Zwolle, is blij met deze ontwikkeling: “Het toont de mogelijkheden van de formule. En Conrad maakt daar optimaal gebruik van. Hij laat zien dat je een goede boterham kunt verdienen met het zetten van een goede kop koffie of thee op locatie.”

Kaldi Mobiel

De Kaldi Mobiel formule bestaat nu zo’n 7 jaar. In totaal zijn er nu 11 Kaldi Mobiels in het hele land te vinden. Blankestijn is de 2e franchisenemer met 2 koffiemobiels. Ger Haverkamp van Kaldi Mobiel Bergen op Zoom ging hem voor.

Bekijk ook