Jumbo start ook met thuisbezorgen

Jumbo start nu ook met boodschappen thuisbezorgen. De formule start met thuisbezorgen in Utrecht als test en verder opent de Jumbo Foodmarkt in Veghel op 25 november. 

De 3e Jumbo Foodmarkt bevindt zich aan de Verlengde Noordkade en is 3.600 m2 groot. Klanten kunnen er niet alleen terecht voor een groot assortiment, maar ook voor versbereide gerechten van koks en andere vakspecialisten. 

Frits van Eerd, algemeen directeur van Jumbo Supermarkten, vertelt: “Met de komst van Jumbo Foodmarkt in Veghel wordt een droom werkelijkheid. We zijn bijzonder trots dat we ook hier in Veghel – de thuisbasis van ons familiebedrijf – een Foodmarkt openen. Wij geloven dat het beter, anders en goedkoper kan. Met deze unieke winkel willen we het leven van onze klanten verrijken. Het nieuwe concept biedt een ongekend uitgebreide keuze uit gezonde, verse, ambachtelijke en kwalitatieve producten. En dat voor gegarandeerd de laagste prijs. Hiermee zijn we uniek in Nederland. Ons doel is om gezond eten voor iedereen toegankelijk te maken. Foodmarkt Veghel geeft een extra impuls aan de foodexperience van de Noordkade in Veghel.”

Bekijk ook