Jamin organiseert concertreeks: Jamin Fissa

Jamin maakt een ware metamorfose door. Na een hele lastige periode laat het 135 jaar oude snoepwinkelbedrijf  sinds kort eindelijk weer omzetgroei zien. Met name de jeugd heeft de weg naar de Hofleverancier massaal gevonden. Om die doelgroep nog beter de bedienen zullen dit jaar diverse concerten worden georganiseerd onder de naam Jamin Fissa”, vertelt Maarten Steinkamp, directielid van Jamin.

Op 9 april vindt om 15.00 uur de eerste editie plaats in zaal 013 te Tilburg. Artiesten als Ronnie Flex en boyband B Brave hebben al bevestigd, maar ook de mannen van Stuk TV en diverse bekende vloggers zijn van de partij. De presentatie is in handen van Buddy Vedder (van Goede Tijden Slechte Tijden), die als winnaar van het TV programma ‘Dance Dance Dance’ tevens een optreden zal verzorgen. Een vast onderdeel van het programma worden de diverse ‘challenges on stage’ met snoepsoorten uit de hele wereld.

"Jamin heeft afgelopen tijd een enorme fanbase gecreëerd, hetgeen je op social media terugziet. Honderdduizenden volgers. Het organiseren van een eigen evenement voor deze doelgroep lijkt ons een mooi idee. Jamin staat dan niet meer  alleen voor ‘lekker’ maar vooral ook voor ‘feest’”, vertelt Maarten Steinkamp. 

Bekijk ook