Ísey Skyr Bar komt naar Nederland

Ísey Skyr Bar, de aanbieder van gezonde “skyr” producten met een authentieke IJslandse ervaring, komt naar Nederland!  

Ísey Skyr-producten zijn al beschikbaar in diverse Nederlandse supermarkten, nu komt ook de Ísey Skyr Bar naar Nederland. Daarnaast zijn de Ísey Skyr-producten al beschikbaar in detailhandels van ruim 17 markten over de hele wereld. Het Ísey Skyr Bar concept heeft zich succesvol bewezen in IJsland en wordt uitgerold in Finland en de tijd is ook rijp om uit te breiden naar Nederland.

Franchisepartners en Master franchisepartner

Ísey Skyr Bar zoekt franchisepartners en een Master franchisepartner die de intentie en de financiële capaciteit hebben om meerdere en verschillende verkooppunten te openen in Nederland. 

“De franchisepartner exploiteert één vestiging. De Master franchisepartner dient de capaciteit, het kapitaal en de bereidheid te hebben om meerdere verkooppunten in Nederland te openen”, vertelt Herma van Hienen, namens Koelewijn & Partners. 

“Zowel de franchisepartners als de Master franchisepartner ontvangen ondersteuning vanuit het hoofdkantoor van Ísey Skyr Bar, bijvoorbeeld op het gebied van marketing, opleiding en netwerksessies met andere franchisepartners”, legt Herma uit.

Het menu

Skyr, uitgesproken als "SKEER", is een zuivelproduct dat uniek is voor IJsland. Een heerlijke, rijke smaak en een dikke, romige textuur geven dit natuurlijke product een aparte plaats op de zuivelplank.

Het Ísey Skyr Bar menu bestaat uit lichte en gezonde maaltijden en snacks met natuurlijke smaken en texturen met fruit, groenten, vis en gevogelte. Het draait allemaal om verse seizoen producten in een rustieke IJslandse stijl, lekkere en voedzame superfoods on-the-go.

 De producten zijn verkrijgbaar in verschillende varianten, hierdoor zijn ze ook geschikt voor elk moment van de dag. Ze zijn makkelijk voor on-the-go, tussendoor, maar ook als onderdeel van de maaltijd thuis. 

De heerlijke menu-items bij Ísey Skyr Bar zijn gemaakt van hoogwaardige, natuurlijke ingrediënten die geen kunstmatige materialen bevatten en een minimale hoeveelheid toegevoegde suiker. Alle recepten zijn van Michelin-ster chef-kok Aggi Sverrisson. Aggi combineert, verse, producten met de moderne en traditionele ingrediënten van IJsland om een premium IJslandse ervaring te creëren voor on-the-go consumenten. 

Barmaten

De wereldwijde schaal van het concept en verschillen in locaties en klantverkeer resulteren in de behoefte aan verschillende barmaten. Elke bargrootte is aangepast in het concept- en menuassortiment, om de behoeften van de klanten het beste en meest efficiënt te kunnen bedienen. De mogelijkheden zijn:

  •     Ísey Skyr Concept Bar
  •     Ísey Skyr Shop-in-shop
  •     Ísey Skyr Pop-up shop
  •     Ísey Skyr Portable

 

Bekijk ook