Informatiemiddag BodySwitch geslaagd

Onlangs heeft BodySwitch een informatiemiddag gehouden om geïnteresseerde kandidaat-ondernemers meer te vertellen over het starten van een eigen BodySwitch-praktijk. “Dat het een succes was, is gebleken uit het aantal vervolggesprekken die plaatsgevonden hebben na de bijeenkomst!”, vertelt Daniëlle Lambrechts, franchise recruiter bij Koelewijn & Partners.

‘’Ik vond het een informatieve en nuttige middag en leuk om te zien hoe enthousiast en professioneel Frank BodySwitch neerzet”, aldus één van de deelnemers aan de bijeenkomst. 

BodySwitch is opgezet door Frank Jonkers en helpt mensen hun gezondheid te optimaliseren en te behouden. Voeding, beweging, mindset en supplementen zijn de belangrijkste uitgangspunten waar BodySwitch voor staat. 

‘’Als je in het bezit bent van een HBO Medische Basis Kennis- en Orthomoleculaire diploma, kan je vrij snel aan de slag met je eigen praktijk. Uiteraard is het wel belangrijk dat je jezelf kan vinden in de missie om heel Nederland gezond te maken door bewustwording, kennis en begeleiding bij het duurzaam veranderen van gedrag en leefstijl’’, aldus Daniëlle Lambrechts. 

Bekijk ook