How to Help Your Employees Fall in Love With Their Job!

De kracht van het communiceren, het managen van verwachtingen en veranderingen speelt een cruciale rol bij de relatie tussen werkgevers en werknemers.

Met DataProfit HRM bent u in staat om dit proces volledig af te stemmen op uw organisatie. Oplevering binnen enkele dagen zonder complexe en kostenverslindende IT projecten want die taken nemen wij van u over.

Zorg dat u de werkgever bent en blijft waarvoor werknemers graag willen werken en neem vandaag nog contact op met DataProfit HRM. Onze HR adviseurs helpen u kosteloos met het inrichten van het digitale beoordelingsproces. De papieren administratieve processen rondom beoordelen zijn nu volledig verdwenen en met één druk op de knop heeft u volledige inzage in het beoordelingsproces.

De uitgebreide rapportagemogelijkheden helpen u waar nodig uw personeel bij te sturen en/of extra te coachen. Dankzij de moderne DataProfit HRM App kunt u tussentijdse notities, feedback, complimenten, tips plaatsen in het persoonlijke dossier van uw medewerker, hierdoor bent u altijd voorbereid op de gesprekken met uw personeel.

Nu kunt u de verwachtingen, doelstellingen en eventuele veranderingen samen met uw personeel optimaal beheren.

DataProfit HRM ontzorgt en optimaliseert de communicatie tussen u en uw werknemer!

DataProfit HRM B.V. | www.dataprofithrm.nl | 020 - 261 2857

DataProfit HRM is een interactief performance management systeem dat individuele en organisatorische prestaties en doelstellingen inzichtelijk maakt.