HEMA opent nieuwe winkel in Lyon

HEMA opende vorige week een nieuwe winkel in Lyon. De winkel is gelegen in winkelcentrum La Part-Dieu en beslaat 162 m2. HEMA richt zich de komende jaren op onder andere een versnelling van haar internationale expansie waarbij de focus ligt op verdere uitbreiding in Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Spanje.

Saskia Touw, formulemanager HEMA Internationaal, vertelt: “We zijn als merk razend populair in Frankrijk en we zijn hier dan ook continu op zoek naar plaatsen waar we van meerwaarde kunnen zijn voor de consument. We willen het dagelijkse leven van onze Franse klanten graag leuker en makkelijker maken. Deze winkel sluit perfect aan bij deze filosofie. We hopen ook in onze tweede winkel in Lyon veel HEMA fans te verwelkomen!’’

HEMA’s internationale formule

De internationale HEMA formule is gebaseerd op de verschillende leefruimtes in een huis waar bijvoorbeeld studeren, wonen, koken, baby & kind, beauty en verzorging centraal staan. HEMA heeft meer dan 700 winkels in 7 landen, 17.000 medewerkers en circa 32.000 producten en diensten. 

Bekijk ook