HEMA opent nieuwe winkel in Londen

HEMA heeft op 1 juni een nieuwe high traffic versie van haar winkelconcept in Londen geopend. De winkel is gelegen in het Broadway Shopping Centre op station Hammersmith. Het is de 6e winkel van HEMA in Engeland. De winkel bedraagt 51 m2 en is daarmee een van de kleinste winkels die HEMA internationaal heeft.

HEMA richt zich de komende jaren op onder andere een versnelling van haar internationale expansie waarbij de focus ligt op verdere uitbreiding in Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Spanje. Onlangs opende HEMA een flagshipstore in Barcelona. De huidige Britse portefeuille bestaat verder uit: Kingston upon Thames, Victoria Place Shopping Centre (Londen), Stansted Airport, Bromley (Kent) en Birmingham New Street Station. 

Peter Antonissen, UK Country Manager, vertelt: "Onze nieuwe winkel in Londen is gericht op het dagelijks leven van de reiziger makkelijker en leuker te maken met functionele productoplossingen. Het nieuwe HEMA filiaal is dan ook speciaal afgestemd, zowel qua winkelindeling als assortiment, op alle wensen en eisen van deze forensen. Zo kunnen klanten van deze high traffic store hier hun alledaagse en last-minute boodschappen halen.’’

Bekijk ook