Go-Kids start 17e regio

Sinds deze maand is Go-Kids ook actief in Amsterdam. “Als eerste van de 4 grote steden in Nederland is dit een belangrijke mijlpaal voor onze franchiseorganisatie”, aldus franchisegever Riëtte Mulder. 

“Het is onze visie om op een belevenisvolle manier vraag en aanbod bij elkaar te brengen, waardoor het eenvoudig is voor jonge gezinnen om geholpen te worden in hun zoektocht naar leuke lokale uitjes en activiteiten in Amsterdam. Voor zowel de klimapen, zwemottertjes, mini Picasso’s, Ciske de Ratjes en kleine Freekjes is er wat te vinden. Middels het brede aanbod is het makkelijk voor kinderen om op speelse wijze hun talenten ontdekken en ontwikkelen. Go-Kids is er voor alle Amsterdammers die op zoek zijn naar de lokale pareltjes in hun stad”, legt Riëtte Mulder uit. 

“We zijn 2,5 jaar geleden begonnen met het uitrollen van de franchiseformule en zitten inmiddels op 17 ingevulde regio’s”, vervolgt de onderneemster. “De franchiseformule is ideaal voor communicatief opgeleide moeders (of natuurlijk vaders) die een zelfstandige baan willen combineren met hun gezin. Als moeder herkennen we de behoefte aan overzicht en ideeën. En als ondernemers zien we aan de ene kant deze behoefte aan overzicht en tips van de consumenten, en voor de ondernemers zien we kansen om op interactieve wijze in verbinding te treden met de doelgroep. Vooral de sport- en creatieve clubs, de agenda, tips en kinderfeestjes bieden meerwaarde en brengen mensen op nieuwe ideeën. We zijn dan ook heel trots dat we nu ook Go-Kids Amsterdam mogen starten.”