Franchisebeurs Onderneem ’t! verbindt

Verbinden, de Franchisebeurs Onderneem ’t! slaagde er ook dit jaar weer in. In Expo Hoevelaken op 6 en 7 april gingen franchisegevers en franchisenemers met elkaar in gesprek. Op zoek naar de klik, naar de verbinding met elkaar. 

“Wij zijn op zoek naar verhalenvertellers, naar ondernemers die tijd nemen voor de klanten en alles weten over onze producten”, zegt franchisebegeleider Patrick Koerhuis van drankenspeciaalzaak Mitra. Hij heeft tijdens de beurs al diverse goede kandidaten gesproken. “Het is onze eerste keer, maar het is een zeer geslaagde beurs. Nu al.” Hij verwacht de komende weken via vervolggesprekken ondernemers aan de formule te kunnen binden. 

“Ik twijfel nog; ga ik zelf een formule ontwikkelen of sluit ik mij aan bij een franchiseformule?”, zegt bezoeker Jeroen Sop. Hij is er nog niet uit, ook niet na het bezoek aan de beurs Onderneem ’t!. “Maar het beursbezoek heeft mij wel geholpen, ik weet namelijk hoe bepaalde formules waarin ik geïnteresseerd ben in de wedstrijd staan. En wat ik echt goed vind, is dat de meeste standhouders negen van de tien vragen uitgebreid beantwoorden. Daar heb je wat aan.” Sop was een van de ruim 1500 bezoekers van de beurs. Zij konden in gesprek met meer dan 50 franchiseformules en 13 toeleveranciers die zich er presenteerden. Daarnaast was er op beide beursdagen een uitgebreid randprogramma van seminars en meet-and-greets.

Bekijk ook