Fortune Coffee organiseert Nationale Koffiedag

Vandaag organiseert Fortune Coffee de Nationale Koffiedag. Het is de eerste editie van een jaarlijks terugkerend evenement waar plaatselijke ondernemers elkaar ontmoeten. 

Nationale Koffiedag is precies een week na Prinsjesdag. Niet voor niets, zegt Ton van der Tang, directeur van Fortune Coffee: “Op de derde dinsdag van september maakt Den Haag de toekomstplannen bekend. Op de vierde dinsdag willen we daarop ingaan met lokale politici en ondernemers. Wat betekenen deze plannen voor ons? Dit jaar lanceren we dit initiatief met een evenement in regio Rijnmond. Als het aanslaat breiden we volgend jaar het aantal locaties uit.” Het evenement is bedoeld om het mkb meer met elkaar in contact te brengen. 

Ontmoeten en verbinden

Initiatiefnemer van de Nationale Koffiedag is Fortune Coffee. Van der Tang vertelt: “Met dit initiatief gaan we voor lokale ontmoeting en verbinding. Bij zakelijke ontmoetingen speelt koffie altijd een rol. Daarom nemen wij het voortouw voor deze nieuwe nationale dag. We zien dat met name in het mkb lokale ontmoeting van grote waarde is. Wij faciliteren dat graag. Iedereen is welkom om met ons een goede kop koffie te drinken op de toekomst!”

Bekijk ook