FlexFirst opent nieuwe vestiging in Weert

Uitzendorganisatie FlexFirst heeft op 2 november een nieuwe vestiging in Weert geopend. Ondanks dat er dit jaar door het Corona-virus sprake is van een stagnatie in de groei, kijkt FlexFirst vooruit en investeert in de toekomst! Vanuit de eerste Limburgse vestiging gaat Koen Kleyweght aan de slag als Branche Manager Techniek, met als doel om FlexFirst op de kaart te zetten bij (potentiële) opdrachtgevers en talent in de technische sector.

Corona biedt ook kansen 

Met twaalf jaar werkervaring in de uitzendbranche, waarbij de focus veelal gelegen heeft op de Techniek, is Koen volledig op de hoogte van de ontwikkelingen in het technische vakgebied. Een vakgebied waar de schaarste steeds verder toeneemt. Een persoonlijke aanpak, lokale aanwezigheid en de ontwikkeling van vakmensen bieden hierin kansen. Maar ook het Corona-virus draagt hier aan bij, doordat veel organisaties noodgedwongen afscheid hebben genomen van de flexibele schil. 

Strategie 2021

Het jaar 2020 is door het Corona-virus ook voor de uitzendsector een zwaar jaar, met een recordverlies van uitzendbanen. Ook FlexFirst ondervindt de gevolgen, echter heeft door de onderscheidende aanpak de visie en strategie vast weten te houden. Vanuit strategisch oogpunt is FlexFirst zeer blij met de komst van de nieuwe vestiging, die bijdraagt aan het verder opbouwen van de landelijke dekking en er voor zorgt dat de organisatie meer inhoud aan de positionering van FlexFirst kan geven.