FEBO en Texaco starten pilot voor snackwand

Sinds afgelopen maandag is Texaco Neerduist langs de A1 bij Amersfoort voorzien van een snackwand met de snacks van FEBO. Bij bewezen succes wordt de FEBO Express Formule verder uitgerold op snelweglocaties van Texaco in Nederland.

Over de pilot 

De FEBO Express Formule wordt voor een periode van minimaal 6 maanden getest. Het tankstation is voorzien van de snackwand bestaande uit 6 loketautomaten, de snackwand is 24 uur per dag geopend. Het assortiment bestaat uit rundvleeskroket, satékroket, speciaaltje, kaassoufflé, frikadel, bami en grillburger. Tijdens de pilot zal het assortiment getest worden om te bepalen welke snacks het beste aanslaan bij het bezoekende publiek. 

“Een ideale locatie waar dagelijks vele reizigers voorbij komen die even snel een snack willen halen. Door toevoeging van FEBO snacks biedt Texaco voor elk eetmoment, van ontbijt tot en met diner, een vers en smaakvol aanbod aan waarbij gemak centraal staat”, vertelt Joris Janvier, commercial manager EFR Group.

De samenwerking met Texaco sluit aan bij de missie van FEBO. “Wij willen het beste banket voor iedereen bereikbaar maken. Vorig jaar voorzag FEBO varend publiek in Amsterdam van kroketten met de Drijf In, een drijvende automatiek aan de gracht. We openden afgelopen jaar ook twee FEBO Drive vestigingen. De pilot met Texaco geeft ons de mogelijkheid nog meer autoreizigers te voorzien van hun favoriete snack”, aldus Dennis de Borst, directeur FEBO. 

Bekijk ook