FEBO opent 1e drive-thru

De eerste paal is geslagen en eind dit jaar opent FEBO haar eerste drive-thru vestiging. Op het bedrijventerrein De Ambacht in Oostzaan (Noord-Holland) komt de eerste vestiging in dit concept voor FEBO. Of er meerdere zullen volgen is nog niet bekend.

Deze locatie aan de Thorbeckeweg naar Zaandam is te bereiken via de A10 en A8 en heeft ook zitgelegenheid zodat gasten langer kunnen verblijven.
Naast de FEBO zal op het bedrijventerrein ook een Subway gaan huisvesten. De verwachting is dat de eerste gasten eind dit jaar welkom zijn.

TripAdvisor certificaat van uitmuntendheid

FEBO heeft gisteren bekendgemaakt dat TripAdvisor® haar een Certificaat van uitmuntendheid heeft toegekend. Het certificaat wordt uitgereikt aan horecabedrijven die het afgelopen jaar uitstekende reizigersbeoordelingen op TripAdvisor hebben ontvangen. 

“Wij willen al onze gasten een goede klantervaring bieden en zijn dan ook trots dat we deze hoge waardering van reizigers krijgen”, aldus Dennis de Borst, directeur van FEBO.

“Met het Certificaat van Uitmuntendheid eert TripAdvisor horecabedrijven die constant lof en hoge waarderingen van reizigers krijgen”, aldus Heather Leisman, Vice President van Industry Marketing van TripAdvisor. “Met behulp van deze erkenning kunnen reizigers gelegenheden boeken die doorlopend goede service bieden. TripAdvisor biedt reizigers het vertrouwen dat ze de juiste boekingsbeslissingen maken en is hier trots op.”

Bekijk ook