Expense Reduction Analysts verwelkomt 15 franchisenemers

De Foundational Training, de starttraining voor nieuwe franchisenemers van Expense Reduction Analysts (ERA) van september is afgerond op het hoofdkantoor in Kent (UK) en de franchiseformule brengt naar buiten daarmee nieuwe franchisenemers te verwelkomen uit Nederland, Duitsland, Tsjechië en Finland. De afgelopen 4 maanden is ERA gegroeid met 15 franchisenemers. 

“We kijken nu al uit naar de Foundational Training van november waar de eerste inschrijvingen van nieuwe franchisenemers al weer zijn gedaan. Komend jaar zal ERA weer een uitzonderlijke groei doormaken”, zegt Neil Burnard, verantwoordelijk voor de uitbreiding in Europa.

Webinar

Op donderdag 13 oktober om 18.00 uur vindt een webinar over de franchiseformule Expense Reduction Analysts plaats. Inschrijven kan via deze link

Over Expense Reduction Analysts

Expense Reduction Analysts specialiseert zich in het realiseren van winstverbetering door kostenbesparing. De clientèle betreft een verscheidenheid aan organisaties, van kleinere en middelgrote ondernemingen en multinationals tot non-profit organisaties. 

ERA richt zich op de indirecte kosten (non-core business) van de klant (de organisatie). De franchisenemers van ERA besparen kosten voor hun klanten op ruim 30 verschillende kostencategorieën waarvan lease, financial enginering, payroll, verzekeringen en gebouwen de voornaamste zijn in Nederland.