Expansie Délifrance in België

EFR Belgium en Délifrance zijn een samenwerking gestart om branded Délifrance bakeries te exploiteren. Hiervoor zijn een vijftal pilot locaties in België aangewezen, waarvan de eerste 3 de komende maanden geopend zullen worden. Deze 3 locaties bevinden zich in Kontich, Ukkel en Gent. In het eerste kwartaal van 2017 zullen de andere 2 pilots volgen. 

De 5 pilot-vestigingen behoren tot EFR Belgium, exploitatiehouder van Texaco in België. Met deze samenwerking wil EFR Belgium gebruik maken van de aantrekkingskracht van het merk Délifrance en anderzijds beter inspelen op de vraag van de Belgische consument naar lokale kwaliteitsproducten. 

De nieuwe bakeries worden uitgevoerd conform het vorig jaar geïntroduceerde nieuwe Délifrance concept. Naast dat er gekeken is naar de diverse eetmomenten, is ook de tijd die de consument heeft, meegenomen in de totstandkoming van het concept. Voor de haastige consument biedt de Délifrance-bakery uitkomst voor een snelle to-go aankoop. In de ‘grab&go’ counter vindt de klant een kant-en-klaar assortiment aan vers belegde baguettes en zoete of hartige snacks om direct mee te nemen. 

Fred Gietman, Manager Franchise Délifrance Benelux, vertelt: “We zijn verheugd met de keuze van EFR Belgium om met ons als pilot-partner te gaan werken. We zijn ervan overtuigd dat we zowel voor hen als voor de klanten een toegevoegde waarde kunnen leveren.” 

Commercieel Manager EFR Benelux Joris Janvier is blij met de pilot-keuze: “We willen naast ons eigen concept ‘Go Fresh’ ook de samenwerking met een sterk en vertrouwd merk gaan testen. Tezamen met Délifrance gaan we de 5 pilot stores nauwgezet volgen. Na een geslaagde pilot voorziet EFR Belgium een verdere roll-out van het concept over meerdere locaties.”

Bekijk ook