Esprit opent de deuren in Hoofddorp

Op vrijdag 8 oktober heeft Esprit zijn deuren geopend in het bruisende centrum van Hoofddorp. Deze winkel is inmiddels al de 6e winkel die is geopend door onze trouwe partner, Marius Bogaard.

Marius is een geboren ondernemer met een gedreven affiniteit voor fashion en lifestyle. Ontmoet Marius en lees over zijn inmiddels jarenlange samenwerking met Esprit.

Wie is Marius?

Marius heeft zijn hele carriere in de fashion gewerkt voor verschillende toonaangevende merken. Hij groeide op in een echte ondernemersfamilie, ook zijn moeder was eigenaresse van meerdere winkels en heeft een grote passie voor mode en lifestyle. In 2013 opende Marius zijn eerste Esprit winkel in Purmerend. Dit was het begin van een landurige en vertrouwde samenwerking. Inmiddels zijn we 8 jaar verder en is Marius de eigenaar van 6 Esprit filialen in Purmerend, Alkmaar, Schagen, Hoorn, Beverwijk en Hoofddorp.

Waarom Esprit?

Het is een sterk merk in het middensegment met een premium uitstraling. Duurzaamheid en kwaliteit staan hoog in het vaandel. Esprit heeft veel vaste en trouwe ‘Friends’ wat een groot voordeel is voor mij als ondernemer. Daarnaast is er een erg prettige samenwerking. De lijntjes zijn kort, er is direct contact met hoofdkantoor en daardoor kan er snel worden gehandeld. Ze bieden ook uitstekende service en ondersteuning aan op het gebied van visual merchanidising. Esprit gaat er echt voor!

Toekomst met Esprit?

Esprit mag niet ontbreken in een goede winkelstraat. Ik ben iedere keer weer blij verrast tijdens de inkooprondes, de collectie is echt ontzettend sterk, ziet er fantastisch uit en spreekt een brede doelgroep aan. 8 Oktober hebben wij de nieuwe vestiging in Hoofddorp geopend en we zitten niet stil. Nieuwe locaties worden druk bezocht.

Jouw winst is onze zaak

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

De voordelen voor jou als ondernemer op een rij;

  • Een hoog rendement bij een relatief lage investering
  • Ondernemen met een laag risico - Eigen vermogen is geen verplichting
  • Een solide betrouwbare organisatie
  • Een van de grootste duurzame lifestyle-merken ter wereld
  • Al jaren een bewezen succesvol franchisemodel
  • Een zeer uitgebreid servicepakket ter ondersteuning
  • 100% Partnerschap

 

Ben jij enthousiast geworden? Neem dan nu contact met ons op en wij vertellen jou graag alle ins en outs over het ondernemen met Esprit!

Bekijk ook