Eerste Spare Rib Express To Go geopend in Groningen

Nico en Karin Kalk openden op 15 december officieel het eerste Spare Rib Express To Go filiaal, in samenwerking met Q8/Tango, in Groningen. “Dit is een unieke petrollocatie, zelfs voor Nederlandse begrippen”, vertelt David Pinedo, commercieel manager van Spare Rib Express. “Traditioneel hebben tankstations koffie, snoep en het gebruikelijke lunchassortiment. Dit jaar hebben wij een ‘To Go’ concept ontwikkeld wat aansluit bij de hedendaagse en bewuste consument die gaat voor kwaliteit en meer wilt dan een simpele hamburger of ‘Broodje Gezond’. Naast een duidelijke ‘on the go’-functie, heeft deze locatie ook een regionale rol als ‘takeout & delivery’-locatie.”

“Het Spare Rib Express To Go concept kenmerkt zich door hoogwaardige producten die aansluiten bij elk moment van de dag. Hierbij werken wij alleen met A-merken en zoveel mogelijk met verse ingrediënten. Zo hebben we een lunchassortiment met unieke variaties als: Thaise Kip of Roasted Ribs”, aldus David.  

“Los van het conceptmatige verhaal zijn uiteraard omzet en afzet de meetlat van het succes en we zijn daarom ook heel erg blij dat we juist op deze variabelen enorm goed scoren. Sinds de opening van ons To Go concept staat deze franchisenemer wekelijks in de Omzet Top 5 van best presterende filialen”, geeft David aan.

Bekijk ook