Eerste McDonald’s ‘Backstage’ succesvol verlopen

Afgelopen weekend was de officiële aftrap van ‘Backstage’ bij McDonald’s. Het landelijke programma, waarin gasten door heel Nederland een kijkje in de keuken kunnen nemen van McDonald’s. De rondleidingen in de bijna 100 deelnemende restaurants werden goed bezocht. Het programma wordt vanaf nu structureel door heel Nederland aangeboden.

“We vinden het belangrijk dat gasten zelf kunnen zien en ervaren waar onze producten vandaan komen en hoe we ze bereiden in de keuken. Met Backstage geven we ze die unieke kans”, zegt Manu Steijaert, algemeen directeur McDonald’s Nederland. “Daarom is het fantastisch dat zo velen enthousiast hebben deelgenomen aan deze eerste editie. Het is leuk om te zien dat gasten zoveel belangstelling hebben voor een kijkje achter de schermen.” 

Deelnemers van Backstage reageren positief op het initiatief. “Backstage is veel meer dan ik ervan verwacht had. Alles wat McDonald’s doet aan duurzaamheid vind ik heel mooi”, zegt Roy Kerkmeester. Ook Suzanne van de Vlag vond het een interessante dag: “Er komt wel veel meer bij kijken dan je vooraf denkt. De volgende keer ga je er wel bij nadenken als je een hamburger bestelt.”

Bekijk ook