Eerste La Place restaurant in voormalig AC-restaurant geopend

Vanaf vandaag kan iedereen in de omgeving van Nederweert terecht bij La Place. Vanmorgen openden de directie van de restaurantketen en Jumbo Supermarkten de deuren van het nieuwe selfservice restaurant aan de Meiberg A2. Dit voormalige AC-restaurant is als eerste omgebouwd volgens de formule van La Place, waarna er nog een reeks aan vestigingen zullen volgen.

La Place gaat in Nederweert dagelijks ontbijt, lunch en diner serveren: van smoothies, koffie, sandwiches, salades en soep tot pizza’s, pasta’s en gerechten van de grill. Voor de zakelijke bezoeker is het restaurant voorzien van gratis wifi en zijn er vergaderruimtes.

Over La Place

Al bijna 30 jaar is La Place een foodserviceformule waarbij 100% natuurlijke, dagverse en huisgemaakte producten de hoofdrol spelen. De horecaketen combineert het beste van de markt met een selfservice restaurant. Sinds de oprichting in 1987 speelt La Place in op de trend van gezonde voeding. La Place heeft naast ruim 50 vestigingen in Nederland ook enkele locaties in Duitsland, Indonesië en de Verenigde Staten. Begin 2016 is de foodserviceformule overgenomen door Jumbo Groep Holding BV.
Op de foto: Colette Cloosterman - van Eerd, lid van raad van bestuur en CCO van Jumbo Supermarkten, Frits van Eerd, CEO van Jumbo Supermarkten en Bart van den Nieuwenhof, Managing Director van La Place geven het startsein voor de opening van La Place in Nederweert.

Bekijk ook