De eerste Ísey Skyr Bar in Nederland: word ook franchisepartner

Voor een ervaring in het ‘IJslandse universum’ blijf je tegenwoordig gewoon in Nederland. De explosieve hit uit IJsland, de Ísey Skyr bar, waait de Nederlandse grenzen over als gloednieuwe Master Franchise. Ivan en Kim Hrabinsky gaan deze uitdaging aan: na 7 jaar ervaring als franchisenemer zetten zij hun expertise in voor dit nieuwe concept op de Nederlandse markt. Leuk nieuws voor de Ísey Skyr liefhebbers, maar nóg leuker voor de toekomstige franchisenemers.
 
Na een succesvolle horeca crowdfundingsactie gaat het avontuur van start! De eerste Ísey Skyr Bar opent aan de Utrechtsestraat in Amersfoort, maar er is ambitie voor meer. De Hrabinsky’s willen meerdere bars openen in de randstad en binnen 10 jaar groeien naar minimaal 30 franchisebars door heel Nederland. De Ísey Skyr Bar formule is dan ook nog actief op zoek naar enthousiaste franchisenemers.
 
Skyr is een eeuwenoud recept uit de IJslandse cultuur: het romige melkproduct heeft een heel eigen identiteit binnen de zuivelmarkt. Het is hoog in proteïne, bevat weinig vet en is bovendien lactose- en suikervrij. In de nieuwe Skyr Bars kan je terecht voor bijvoorbeeld bowls met fruit, zogeheten drinkbare ‘boozt’ of bijzonder gezonde juices.
 
‘Dé ultieme gezonde fastfoodsnack’, zo willen de Hrabinsky’s dat Nederlanders de Ísey Skyr bowls en juices gaan zien. ‘Een vullende maaltijd die voelt als een guilty pleasure, maar eigenlijk heel gezond is.’ En dat zou best eens goed kunnen lopen. De Ísey Skyr verpakkingen in de Nederlandse grote supermarkten zijn nu al een enorme hit.

Interesse in een rol als franchisepartner van Ísey Skyr Bar?

Na uitgebreide begeleiding door Koelewijn en Partners gaat de Nederlandse Master Franchise Ísey Skyr bar op eigen benen staan. Ze beloven dan ook goede begeleiding en optimale omzet voor franchisenemers en een leuk bedrijf met verscheidene doorgroeimogelijkheden. Bekijk hier meer informatie.