Eerste FEBO Drive geopend

Afgelopen zaterdag heeft FEBO haar eerste gasten verwelkomd in de FEBO Drive. Dit is de eerste drive-through vestiging van FEBO.

Op het bedrijventerrein De Ambacht in Oostzaan (Noord-Holland) is de eerste vestiging in dit concept geopend. Naast de mogelijkheid om de FEBO snacks vanuit de auto af te halen heeft de vestiging ook zitgelegenheid, zodat gasten langer kunnen blijven.

Deze locatie aan de Thorbeckeweg naar Zaandam is te bereiken via de A10 en A8. Voor directeur Dennis de Borst gaat een lang gekoesterde wens in vervulling: “We zijn als FEBO enige tijd met deze locatie bezig geweest. Het is voor ons een nieuw concept, maar wij hebben er het volste vertrouwen in.”
Naast de FEBO zal op het bedrijventerrein ook Subway later deze maand een vestiging openen.

De beste FEBO van 2016

Op 7 december heeft in de FEBO Drive locatie in Oostzaan de prijsuitreiking plaatsgevonden van de FEBO van het Jaar verkiezing 2016.

De FEBO vestiging in het centrum van Zwolle, op de Grote Markt, is de winnaar geworden van deze competitie, die jaarlijks plaatsvindt tussen de franchisevestigingen van FEBO. De winnaar wordt bepaald aan de hand van de uitslagen van kwaliteitscontroles die maandelijks door FEBO Beheer B.V. en een extern hygiënebureau worden gedaan.

Manuel Bos, franchisenemer van FEBO Zwolle, vertelt: “Ik ben ontzettend trots dat we deze prestatie, in een jaar dat we met thuisbezorgen zijn begonnen, hebben bereikt met het team. Hygiëne en kwaliteit vinden wij heel belangrijk! We zullen dit zeker de komende tijd ook met onze gasten in Zwolle gaan vieren.”

De 2e plaats was voor FEBO Hilversum, in de Kerkstraat. FEBO Zandvoort, aan het Kerkplein, behaalde de 3e plaats.

Bekijk ook