“Duizenden euro’s besparen met goed vastgoedbeheer”

Huisvestingskosten en met name huurkosten zijn vaak de grootste kostenpost voor ondernemers. Er is een grote leegstand in winkelstraten en industrieterreinen en de huurprijzen zijn niet of nauwelijks gewijzigd. Maar met de juiste aanpak valt veel geld te besparen.

Reden voor Koelewijn & Partners en Franchise+ om in samenwerking met Ted van Haren van Sqcare een themabijeenkomst, met als onderwerp ‘Duizenden euro’s besparen met goed vastgoedbeheer’ te organiseren. Deze bijeenkomst vond afgelopen donderdag plaats en was bedoeld voor franchisegevers. 

Tijdens deze bijeenkomst zijn diverse vragen behandeld, waaronder: Wat zijn de wettelijke kaders rond huurprijzen en huurtermijnen? Wat zijn de huurontwikkelingen van dit moment? Moeten franchiseovereenkomst en huurcontract in termijnen gelijk lopen? 

Ted van Haren besprak tal van vragen met de aanwezigen, waarna een discussie volgde aan de hand van praktijkvoorbeelden. 

Koelewijn & Partners helpt al sinds 1988 franchisenemers én franchisegevers in iedere branche en elke ontwikkelingsfase met advies en hands-on ondersteuning om de volgende stap te nemen voor nog meer succes.