Domino’s trapt Order Anywhere af met helikopter-actie

Ter lancering van Order Anywhere, een nieuwe mobiele bestelmogelijkheid via GPS, heeft Domino’s Pizza onlangs een ludieke actie uitgevoerd. De uitdaging was om snel op een plek te leveren die tot dan toe niet bereikbaar was. Normaal gesproken kunnen de inwoners van Texel geen pizza’s bij Domino’s Pizza bestellen, omdat er geen vestiging op het eiland is. 

Het Domino’s team ging de uitdaging aan en slaagde erin om binnen 45 minuten, vanuit de Domino’s vestiging in Den Helder, tientallen pizza’s warm af te leveren bij de lokale voetbalclub SV Oosterend en Reddingsbrigade Texel De Koog. Dit door inzet van een helikopter.  

Ronald Kooij, franchisenemer van Domino’s Den Helder, vertelt: “Ik daagde mijn team uit om dit binnen drie kwartier te doen om zo een historische tijd en gebeurtenis neer te zetten. Met een helikopter tot onze beschikking, mocht het niet fout gaan en moesten we die tijd kunnen halen”, aldus de franchisenemer.

Nicky Claeys, CMO van Domino’s, vertelt: "Ik denk zelfs dat we met deze actie het wereldrecord pizza leveren per helikopter gevestigd hebben! Met deze ludieke actie wilden we onderstrepen dat we het bestelgemak voor onze klanten nog verder vergroot hebben. Bestellen bij Domino’s is nu mogelijk, niet alleen thuis, maar ook op ongewone plekken zoals het strand, het bos of je sportvereniging. Order Anywhere, nu beschikbaar op de Domino’s mobiele app, zet jouw locatie op basis van GPS om in een bezorgadres. En zo komen wij naar je toe.”

Bekijk ook