Diverse bijeenkomsten tijdens franchisebeurs Onderneem ‘t!

Gedurende de 2 beursdagen van de franchisebeurs Onderneem ‘t! vinden diverse bijeenkomsten plaats. Op donderdag 19 april om 14.00 uur komt Harry Piekema, de bekende Albert Heijn manager van de reclames, spreken over lichaamstaal, communicatie en ondernemerschap.

Op vrijdag 20 april om 14.00 uur vindt het Ondernemersforum plaats, waar franchisenemers van bekende formules vertellen over hun ervaringen als franchisenemer en vragen van de bezoekers beantwoorden. 

Ook dit jaar is er weer een seminarruimte waar standhouders een presentatie, workshop of quiz verzorgen. Tijdens de franchisebeurs vinden ook vier themabijeenkomsten plaats. De thema’s die op donderdag centraal staan zijn: ‘Franchise in de Food’ en ‘Financiering’. Op vrijdag staan ‘Dienstverlening’ en ‘Internet & Ondernemen’ centraal. De thema’s worden besproken tijdens een paneldiscussie bestaande uit deskundigen uit de betreffende branches. 

Beursbezoekers kunnen alle bijeenkomsten gratis bezoeken. Wilt u gratis toegangskaarten voor de beurs? Vraag deze dan aan via de site van Onderneem ‘t!.