Crowdfunding werkt ook in de vakantieperiode

Wesley de Wit  gaat in september starten met zijn eigen Personal Fitness Nederland studio in Alphen aan den Rijn. Deze start is mede mogelijk gemaakt door een crowdfundingproject waarbij hij € 30.000 ophaalde via Geldvoorelkaar.nl. 

Van de franchiseformule Personal Fitness Nederland waren er al 2 eerdere studio’s gefinancierd door middel van crowdfunding. De investeerders hebben aangetoond vertrouwen te hebben in het concept. Gezien dit succes besloot Wesley de Wit om ook een crowdfundingcampagne te starten.

Wesley de Wit vertelt: “Toen de aanvraag online ging was ik met een vriend aan het varen. Ondanks de vakantietijd, was het benodigde bedrag snel binnen. Ik heb constant op mijn telefoon gekeken en binnen een uur was het gehele bedrag gefinancierd. Ik ben super trots dat mijn pitch, die ik samen met Koelewijn & Partners heb opgesteld, succesvol is. Ik vind het super dat ik nu echt kan beginnen! De investeerders die meer dan € 300,- hebben geïnvesteerd krijgen een gratis personal trainingssessie. Hopelijk zitten hier ook potentiële klanten bij.’’

Bekijk ook

Koelewijn & Partners helpt al sinds 1988 franchisenemers én franchisegevers in iedere branche en elke ontwikkelingsfase met advies en hands-on ondersteuning om de volgende stap te nemen voor nog meer succes.