Co-creatie Bos Men Shop: een opvallende verschijning

Kleren maken de man, zoals verpakkingen uw product maken. Alles draait om de juiste uitstraling. Daar weten ze bij Bos Men Shop alles vanaf. Het bedrijf verkoopt exclusieve herenmode voor diverse gelegenheden. Naast vestigingen in Goes, Middelburg en Bergen op Zoom heeft Bos Men Shop ook een webshop. Voor de webshop levert Paardekooper verschillende verpakkingen.

Bos Men Shop is een jong, energiek bedrijf, met een lange familietraditie. Via de webshop verkoopt het bedrijf een grote collectie herenmode van meer dan 50 verschillende merken. Tijdens de Webwinkel Vakdagen kwam Evert de Pagter van Bos Men Shop in contact met Paardekooper. Als verantwoordelijke voor de webshop was hij op zoek naar exclusieve verzendverpakkingen.

Meerwaarde

Evert vertelt: "Paardekooper presenteerde veel verrassende verpakkingsoplossingen. Tijdens een kort gesprek werd al snel de meerwaarde van het bedrijf duidelijk. Ze bieden niet alleen een compleet assortiment verpakkingen, maar ze denken ook mee op het gebied van design en efficiënte logistiek. Dat gaf mij een goed gevoel."

Het bleef dan ook niet bij dit ene gesprek. Roy van der Hoeven, accountmanager bij Paardekooper, vertelt: "Uiteindelijk heb ik bij Bos Men Shop een presentatie gegeven over Paardekooper en de vele verpakkingsmogelijkheden. Evert is ook bij ons geweest. In onze showroom in Oud-Beijerland presenteren we een breed scala aan unieke, maatwerk verpakkingsoplossingen."

Beleving via de verpakking

"We hechten veel waarde aan uitstraling", vervolgt Evert. "Onze winkels hebben zowel qua architectuur als interieur een unieke uitstraling. Dit sluit aan bij de producten die wij verkopen. Exclusieve herenmode, voor heren die graag goed gekleed in het openbaar verschijnen. Bij online shoppen ontbreekt de beleving van de fysieke winkel. Het is daarom de taak van de verpakking om deze beleving te creëren." "Dit vraagt om een exclusief design in combinatie met maximaal gebruiksgemak en optimale productbescherming", vult Roy aan.

Verzendverpakkingen

Paardekooper levert verschillende (verzend)verpakkingen, waaronder een verzenddoos met klepsluiting, sluitzegels en zijdepapier. "We zijn ontzettend tevreden met het eindresultaat", aldus Evert. "Van onze klanten krijgen we ook alleen maar positieve reacties. De kwaliteit van de verzenddozen is top en hetzelfde geldt voor het gebruiksgemak. De verpakking is eenvoudig te openen en voorzien van een praktische retourfunctie. En qua uitstraling is het echt wel een cadeautje dat je uitpakt."