Burgerme heeft binnen twee weken weer een nieuwe vestiging geopend

Afgelopen 25 februari heeft burgerme een vestiging in Alkmaar geopend, dit is al de tweede in de afgelopen paar weken. Na de succesvolle opening van burgerme Arnhem op 18 februari 2020 was 1 week later op 25 februari 2020 de opening van inmiddels alweer de 15e vestiging van burgerme in Nederland. Burgerme Alkmaar is gevestigd aan de Noorderkade 143. “Voor Alkmaar hadden wij al enige tijd een zeer geschikte franchisenemer die met vlag en wimpel onze PPA (persoonlijk profielanalyse) gemaakt had en een zeer succesvolle burgerme opleidingsperiode volbracht had. Onze locatiemanager is vervolgens op zoek gegaan naar een locatie die het beste bij deze ambitieuze horecaondernemer zou passen.

“Na een aantal jaren succesvol actief te zijn geweest met een snackbar met catering in Nieuwe Niedorp, voelde ik dat ik toe was aan een nieuwe stap. Na de eerste gesprekken herkende ik al snel de professionaliteit en het hoge niveau van burgerme en toen had ik eigenlijk al snel de knoop doorgehakt dat burgerme het hamburger franchiseconcept was waar ik zaken mee wilde doen”, aldus franchisenemer Kevin Paap.

“Vanuit de burgerme organisatie is er een gedegen ondersteuning tijdens zowel de opstart als exploitatie van ons bedrijf en vooral ook de hoogstaande marketingplanning die volledig op lokaal niveau wordt ingezet is voor ons een grote zorg minder, waardoor wij ons volledig kunnen richten op de productkwaliteit en servicekwaliteit zodat al onze klanten direct de burgerme kwaliteit kunnen ervaren”. 

Burgerme Nederland is van plan om ook vestigingen te plaatsen in Oss en Amersfoort. Ook zijn er locaties in onderhandeling in Almelo en Haarlem. Burgerme Nederland zoekt geschikte franchisenemers met een horeca-achtergrond voor Apeldoorn, Almelo, Tilburg, Zwolle, Groningen, Hoofddorp/Nieuw-Vennep, Maastricht, Zaandam, Ede, Wageningen en Leeuwarden.