Blokker bouwt in 15 maanden 250 winkels om

Vorige week opende winkelformule Blokker aan de Donkerstraat in Harderwijk haar 250e Nieuwste Blokker. In 15 maanden tijd werden 250 Blokker-winkels omgebouwd naar het nieuwe winkelconcept. 

“Blokker heeft de bakens verzet. Naast het vertrouwde Blokker assortiment – met onder andere veel huishoud – wil Blokker meer zijn: de winkel die van het huis een thuis maakt. In deze nieuwe winkel is dat overal te zien. De winkelruimte is overzichtelijk ingedeeld in diverse `werelden’ van verschillende productcategorieën. Blokker wil de vernieuwing laten zien en tegelijk herkenbaar blijven voor de bestaande trouwe klanten. Er is nu een evenwicht gevonden: een grote keuze in zeer scherp geprijsde, huishoudelijke elektrische apparaten en/of iconische Blokker-producten”, vertelt een woordvoerder van de formule.

“Ons team praat al een poosje mee over de ‘Nieuwste Blokker’ in Nederland. Maar nu kunnen we het onze klanten ook werkelijk laten zien. Een nieuwe winkel op een nieuwe locatie in de Donkerstraat, een nieuwe inrichting, die frisse stijl... Leuk dat het nu allemaal echt wordt. Kortom, het voelt als een frisse start die volop energie geeft”, vertelt Gerrit Buitenhuis, bedrijfsleider Blokker Harderwijk.

Bekijk ook