Betalen door te bewegen bij eazie

eazie start een campagne waarbij gasten hun maaltijd kunnen betalen door te bewegen. Tijdens de campagne laten gasten via een app op hun telefoon zien hoeveel ze bewogen hebben en rekenen zo in de restaurants hun maaltijd af. 

“Gezond eten en 30 minuten lopen, rennen of fietsen zijn belangrijk om je fit en gezond te voelen. Omdat dit echter lang niet iedereen lukt, wil eazie daarbij helpen. eazie biedt een ruime keuze uit gezonde maaltijden om op een makkelijke manier je dagelijkse portie groenten binnen te krijgen. De maaltijden, zoals wokgerechten, wraps en smoothies, worden à la minute bereid”, vertelt een woordvoerder van de gezonde fastfoodketen.

“Wij zijn bekend met het enorme positieve effect van een gezondere levensstijl met voldoende bewegen en gezond eten. Mensen voelen zich fitter, gezonder en zitten lekkerder in hun vel. Daar willen wij met eazie graag aan bijdragen op een voor iedereen toegankelijke manier. Dus voor mensen die nog nooit hebben gesport, topsporters én mensen die wel gewend zijn om te sporten, maar het na hun vakantie lastig vinden om de draad weer op te pakken”, aldus Shunli en Shengli Huang, oprichters van de franchiseformule.

Hoe werkt het?

Om hun bewegingsminuten te laten zien, downloaden gasten de gratis app Human, geschikt voor iPhone en Android. De Human-app is een hulpmiddel om bij te houden hoeveel minuten je op een dag loopt, rent, fietst of gewoon beweegt tijdens je dagelijkse activiteiten. Door bij je bestelling te laten zien hoeveel je de vorige dag hebt bewogen, betaal je je maaltijd. 30 minuten is goed voor € 1, 60 minuten voor € 2 en 90 minuten voor € 3.

Bekijk ook