The Athlete’s Foot geopend in Den Haag

Op 25 februari vond in Den Haag aan de Vlamingstraat de opening van The Athlete’s Foot store plaats volgens het nieuwe Sport with Style-concept. Franchisenemer Jamal Abgar heeft jarenlang 2 COACH-winkels gehad en opent nu één grote The Athlete’s Foot store.

“Ik ben apetrots op de nieuwe winkel en heb er hoge verwachtingen van. We zitten op een goede locatie met veel traffic, de modieuze en trendy collectie is super, mijn team staat te trappelen en The Athlete’s Foot met het nieuwe concept staat stevig op de kaart”, aldus Jamal Abgar.

“Den Haag krijgt er een mooie The Athlete’s Foot store bij, de veertiende volgens het Sport with Style-concept in Nederland. Ik feliciteer de ondernemer daar van harte mee en wens hem veel succes. The Athlete’s Foot blijft groeien, zowel internationaal als in Nederland conform onze gezonde en kwalitatieve groeistrategie”, aldus Jos van der Wolk, directeur The Athlete’s Foot Nederland.

Over The Athlete’s Foot

Euretco, master franchisenemer van The Athlete’s Foot, heeft sinds oktober 2014 voet aan Nederlandse grond met de formule. The Athlete’s Foot is in 26 landen actief met meer dan 400 winkels. In 2014 draaide The Athlete’s Foot een wereldwijde consumentenomzet van €290 miljoen. Mede door verdere groei in Europa is de ambitie dat het marktaandeel in 2020 gegroeid is naar 1.000 winkels wereldwijd.

Bekijk ook