Anytime Fitness opent 60e locatie in Benelux

Anytime Fitness opent deze maand meerdere nieuwe vestigingen. In de Nederlandse hoofdstad Amsterdam en op 22 mei in het Belgische Stekene. De locatie in Stekene is nummer 60 in de Benelux. 

Petro Hameleers van Anytime Fitness Benelux vertelt dat de groei verder doorzet: "We hebben meerdere clubs in voorbereiding. In Nederland en in België. De verwachting is dat we dit jaar niet alleen de kaap van 60 clubs passeren, maar vrij snel ook de volgende mijlpaal van 70 Anytime Fitness clubs in de Benelux bereiken. De interesse voor ons concept is wereldwijd enorm. We zijn net terug van een meeting op het hoofdkantoor in de USA. Daar hoorden wij opnieuw hoe gestaag de groei gaat en hoe succesvol de landen en de individuele clubs zijn. Feiten die wij alleen maar kunnen onderstrepen. We zien het dagelijks terug." 

Franchisenemer van de vestiging in Stekene is Henk Sariman. Hij legt uit waarom hij voor Stekene als vestigingsplaats koos: “Door de combinatie van een groot potentieel van fitnessbeoefenaars in Stekene en omgeving en het zeer krachtige franchiseconcept van Anytime Fitness zie ik hele grote kansen om een doelgroep sporters aan te spreken. Dat leden 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar terecht kunnen, is een zeer groot onderscheidend vermogen in de regio Stekene.”