Anytime Fitness-franchisenemer opent 2e vestiging

“Altijd open, betaalbaar, een veilige omgeving, hygiëne en aandacht”, zo omschrijft Ronald Beks , die franchisenemer is van Anytime Fitness in het Belgische Neerpelt en de vorige week geopende vestiging in Lommel, de kracht van het concept.  “Leden hebben met een sleutel toegang op de momenten die hen passen”, zegt Ronald. “Uniek is dat dezelfde sleutel je wereldwijd vrije toegang geeft.” Samen met zijn vrouw Annette koos Ronald ervoor om een 2e vestiging te openen, omdat zij merkten dat zij er als ondernemers aan toe zijn, maar de markt er ook om vraagt. "Het Anytime Fitness concept past precies bij deze tijd en bij de behoeften van onze doelgroepen. Dat maakt de groei bijna logisch", vult de Anytime Fitness Benelux Eigenaar van het Jaar 2017 aan. 

Inmiddels zijn met de opening in Lommel 6 clubs operationeel in België. Petro Hameleers, van Anytime Fitness Benelux, vertelt dat de groei verder doorzet: "We hebben meerdere clubs in voorbereiding. In Nederland en in België. De verwachting is dat we vrij snel de mijlpaal van 70 Anytime Fitness clubs in de Benelux bereiken."

Ook de franchisenemer van Anytime Fitness Maasbracht opent een 2e vestiging, in het Limburgse Panheel, in het eerste weekend van juli. Dat eigenaren meer dan één club hebben is niet ongewoon. "Wereldwijd is 60% van de franchisenemers multi-club owner, eigenaar van meerdere centra", vult Hameleers aan. "En dat zien wij terug in de openingen. Momenteel staan diverse openingen op punt van opening. Zo opent Sergio Rasidin na zijn succesvolle centrum in Hoogeveen, spoedig ook in Hollandscheveld een club. En we openen nieuwe clubs in onder meer Dieren en Assendelft.”