Anytime Fitness breidt uit in België

Franchise-fitnessketen Anytime Fitness opent in mei haar nieuwste vestiging in België. Deze 5e fitnessclub in België wordt gevestigd in Stekene. Initiatiefnemer is Henk Sariman, reeds zijdelings betrokken bij de Anytime Fitness club in het Zeeuws-Vlaamse Axel. 

Ambitie om te groeien

Henk heeft de ambitie om binnen 10 jaar 5 tot 10 vestigingen van de van oorsprong Amerikaanse formule te open in Oost-Vlaanderen. “Als ‘oud’- fitnessondernemer heb ik met mijn stand-alone clubs de nodige uitdagingen gehad in een verdringingsmarkt. Het Anytime Fitness concept is een beproefd model. Het geeft mij de ondersteuning om op diverse vlakken een club rendabel te kunnen laten draaien. De financiële stabiliteit, de groei van het franchiseconcept en de grootte van het concept geeft voor mij de kracht van de formule aan”, vertelt Henk.

Waarom Henk voor Stekene als vestigingsplaats koos? “Door de combinatie van een groot potentieel van fitnessbeoefenaars in Stekene en omgeving en het zeer krachtige franchiseconcept van Anytime Fitness zie ik hele grote kansen om een doelgroep sporters aan te spreken. Dat leden 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar terecht kunnen, is een zeer groot onderscheidend vermogen in de regio Stekene”, aldus Henk.

Veel mensen kennen nog steeds een drempel om naar een massale sportschool te gaan. “Men weet niet wat te doen, hoe te trainen en voelt zich niet op zijn of haar gemak”, zo vertelt Henk Sariman. “Wat het doel ook is. Of dit nu afvallen, conditieverbetering, spierverbetering of een verbeterde houding is, Anytime Fitness is in staat om iedereen te bieden wat hij of zij nodig heeft.”