Albert Heijn-franchisenemer opent Anytime Fitness-club

Afgelopen maandag opende de 58e vestiging van Anytime Fitness in de Benelux haar deuren. Franchisenemer Jolanda Konincks-van den Boomen exploiteert deze vestiging in Oog in Al. Zij is bovendien franchisenemer van 2 Albert Heijn supermarkten.

Jolanda vertelt: "Met Anytime Fitness Oog in Al wil ik mensen een plek bieden dichtbij huis, waar ze graag samen komen om te sporten, waar mensen zich thuis voelen en waar ze optimaal kunnen werken aan hun gezondheid en vitaliteit. Ik heb persoonlijk mogen ervaren wat een betere gezondheid met je doet en dit gun ik iedereen."

250 clubs in de Benelux

In 2011 landde Anytime Fitness in de Benelux. Initiatiefnemer voor de komst van deze fitness franchiseformule, met meer dan 3000 vestigingen wereldwijd, was ondernemer Petro Hameleers. “Mijn ambitie is om binnen 10 jaar 250 Anytime Fitness clubs in de Benelux operationeel te hebben”, zegt Petro. “Samen met mijn team op het hoofdkantoor en de bevlogenheid van de huidige franchisenemers zetten we iets moois neer. In België zijn we nu ook actief. We naderen de opening van de 60e club in Nederland en België.”

Bekijk ook