25e Anytime Fitness club in Limburg geopend

Afgelopen maandag opende Anytime Fitness haar 25e club in Limburg, Renee Krekels is de franchiseneemster van deze vestiging in Bunde. "Het gemak staat centraal. Voor mij als ondernemer en zeker voor de klanten. 24 uur per dag, 7 dagen per week, kunnen de leden terecht om aan hun gezondheid te werken. Individueel maar ook in groepsverband”, vertelt Renee.

In 2011 landde Anytime Fitness in de Benelux. Initiatiefnemer voor de komst van deze fitness franchiseformule was Petro Hameleers. 5 jaar na de komst zijn er meer dan 50 clubs geopend. De eerste club werd geopend in het Limburgse Susteren. Binnen nu en 2 maanden opent de 59e club in de Benelux. Wereldwijd heeft de formule meer dan 3300 clubs.

250 clubs in de Benelux

“Mijn ambitie is om binnen 10 jaar 250 Anytime Fitness clubs in de Benelux operationeel te hebben”, vertelt Petro. “Samen met mijn team op het hoofdkantoor en de bevlogenheid van de huidige franchisenemers zetten we iets moois neer. In België zijn we nu ook actief. En al 50 clubs in Nederland”, zo vervolgt hij zijn verhaal.  

Er zijn al meer clubopeningen bekend, op 17 oktober opent Anytime Fitness in Weert-Centrum, op 14 november wordt een vestiging geopend in Oog in Al en op 28 november in Nuenen. 

Bekijk ook