Munazzo

Wat is Munazzo?

Munazzo is de omnichannel oplossing voor een zeer breed aanbod van merkproducten. 

Munazzo is een uniek platform waar u keuze heeft om uit meer dan 2 miljoen producten een selectie te maken en in een paar klikken te importeren in uw wachtrij beheerpaneel. Het is dan vervolgens aan u of u ze wil aanbieden op marketplaces zoals Amazon, Bol, Marktplaats, Ebay, CDiscount, Rakuten en/of uw eigen webshop. In dit uiterst gebruiksvriendelijke beheerpaneel kunt u voor de producten de marges instellen voor  verkoop, dit kan zowel per product als per categorie. Producten die niet voldoen kunnen vervolgens in het herstelpaneel verbeterd worden qua content, danwel aangevuld worden met noodzakelijke info. Hiermee bereidt Munazzo effectief een geoptimaliseerd aanbod voor.  Wij hebben inmiddels koppelingen gerealiseerd met ccvshop, lightspeed, mijnwebwinkel en magento. Connecties met andere webwinkelportals zijn gepland. 
 
U wilt uw producten zowel in Nederland als in het buitenland verkopen. Wij hebben de tool om in meer dan 40 landen op honderden vergelijksites en affiliate netwerken middels API of productfeed uw assortiment aan te bieden. 
 
De selectie aan producten zijn een realtime weergave van voorraad en prijs, u heeft dus te allen tijde inzage in onze voorraad en prijzen. De bestellingen die bij u binnenkomen zijn dan ook gedekt door ons aanbod. Wij kunnen uw bestellingen ook direct laten dropshippen naar uw klant. 
 
Bij Munazzo heeft u dus zowel voorraad, als alle verkoopkanalen ter beschikking. 
 
Wij hebben een gratis pakket waar u met 10 producten van start kunt gaan. Indien u alsnog een aanzienlijk aantal producten wil importeren en aanbieden, dan kunt u ons basispakket nemen voor 35 euro per maand. 
 
Wij wensen u veel verkoopplezier toe. 

Munazzo biedt u:

  • Realtime voorraad
  • Keuze uit meer dan 2 miljoen merkproducten
  • Ondersteuning webshops van CCV, Mijnwebwinkel, Lightspeed, Magento en meer..
  • Koppeling met wereldwijde marketplaces als Amazon,Ebay, Alibaba, Bol en meer..
  • 3% factuurkorting op direct betalen
  • Wereldwijd dropshipment
  • Beste prijs

Ga vandaag nog de strijd aan met uw concurrenten en zie uw omzet aanzienlijk groeien dankzij Munazzo!

Stel je vraag!