Boddaert Advocaten

Boddaert Advocaten 

Boddaert Advocaten is al 50 jaar een begrip. Met zeven gespecialiseerde advocaten is Boddaert Advocaten dé juridische partner voor ondernemers en particulieren zowel binnen als ver buiten de regio Alkmaar. Onze advocaten beschikken ieder over hun eigen expertise om u de topkwaliteit te leveren die u verdient. Met passie voor het vak en betrokkenheid voor u als klant. Daar kunt u van op aan.

Ons kantoor werkt in teams. De advocaten van Team Ondernemers staan u bij het op het gebied van franchiserecht, contractenrecht, procesrecht, ondernemingsrecht, arbeidsrecht, vastgoedrecht en huurrecht. In alle commerciële contracten zijn wij thuis. Wij hebben een bijzondere focus op franchise als samenwerkingsvorm. Franchising kenmerkt zich door een intensieve samenwerking tussen twee zelfstandige ondernemers in een steeds veranderend landschap. De per 1 januari 2021 ingetreden Wet Franchise speelt hierin een grote rol. Franchiserelaties worden vaak voor langere tijd worden aangegaan. Advisering en begeleiding in het voortraject is daarom verstandig; het maken van goede en heldere afspraken cruciaal. Dit snappen wij maar al te goed. 

Zowel franchisegevers als franchisenemers zijn klant bij Boddaert Advocaten. Onze klanten zijn in uiteenlopende branches actief, van de zorg tot de health- & beauty sector. Onze diensten loopt uiteen van het opstellen en beoordelen van franchiseovereenkomsten, het uitbrengen van adviezen tot het voeren van gerechtelijke procedures. Met onze jarenlange ervaring op deze terreinen neemt Boddaert Advocaten uw zorgen uit handen. Bij Boddaert Advocaten vinden franchiseondernemers bovendien - naast franchiserecht - ook andere relevante rechtsgebieden onder één dak. Zo kunt u met bijna al uw juridische vragen bij ons terecht. 

Heb je nou vragen over de nieuwe wet franchise of over franchiserecht in het algemeen? Neem dan contact op met Boddaert Advocaten die u bij raad en daad bijstaan.   

 

Stel je vraag!