De Franchise Recruitment Consultants van Franchise+

Ben je aan het overwegen om ondernemer te worden en je aan te sluiten bij een franchiseformule? Ben je nieuwsgierig naar alle ins en outs over franchising? Of ben je al langere tijd franchiseondernemer en zoek je een nieuwe uitdaging?

Wij als Franchise Recruitment Consultants van Franchise+ begeleiden, adviseren en ondersteunen je graag. Wij bieden verschillende franchise begeleidingstrajecten om je te helpen de juiste keuze te maken en je waar gewenst daadwerkelijk in contact te brengen met de franchiseformules die het beste aansluiten bij jouw kwaliteiten en wensen.

Door onze ervaring hebben wij een breed en sterk netwerk in de franchisemarkt. Wij spreken de taal van de franchisemarkt en zijn bekend met de ruim 900 franchiseformules in Nederland, variërend van detailhandel food, non food, horeca, dienstverlening, zorg en sport & wellness.

Je kan van ons een sterke en waardevolle sparringpartner verwachten om jou in de franchisewereld te begeleiden, adviseren en ondersteunen. Kandidaten die door ons begeleid zijn en worden voorgedragen weten wat er van ze wordt verlangd en zijn goed voorbereid. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!